Verzekeringen vergelijken. Zonder zever.

Waarom zou jij zelf één voor één alle verzekeraars af moeten gaan?

Voilà zet samen met Vanbreda de polissen van de verschillende verzekeraars naast elkaar.
Zo wordt vergelijken gemakkelijk.

Auto-verzekering

Familiale verzekering

Zo werkt Voilà

1 Vertel ons wat je nodig hebt.

En kies de dekkingen die je wil.

2 Bekijk rustig alle voorstellen.

Vergelijk met je huidig contract of aanbod.

3 Wij doen de rest.

Een antwoord op al je vragen en een duidelijk advies. Reken ook op ons voor het overzetten van je contract en bijstand bij schade.

Voilà en Vanbreda vergelijken wereldspelers én Belgische prijsbrekers

Aedes
Allianz
Corona Direct
Ethias
Yuzzu

Daarom kies je voor Voilà...

Als dochter van Vanbreda Risk & Benefits helpt onze jarenlange expertise jou.

We staan 24/7 klaar voor al je vragen.

Neutraal advies en enorm scherpe prijzen.

Geen zorgen!
Wij regelen de overdracht.

Wat onze klanten zeggen

Het Voilà-team heeft mij voortreffelijk geholpen en mijn vragen uitgebreid beantwoord. Dan kregen ze mijn nummerplaat tijdig bij de garage, wat initieel een huzarenstukje was. Vervolgens is de opvolging die ik krijg geruststellend. Het nabellen met de vraag of alles in orde is wordt enorm gewaardeerd.
Bjorn Verhofstede
Na de zoveelste tariefwijziging van mijn vorige verzekeraar ben ik overgegaan naar Voilà. Dit verliep vlot, professioneel en uitermate vriendelijk!
Dirk Fransaert
Ik was op zoek naar een nieuwe autoverzekering. Via de klantendienst van Voila werd ik prima geholpen, en heb ik een goedkope, degelijke nieuwe autoverzekering gevonden
Jan Rottiers
Perfecte begeleiding bij het afsluiten van mijn autoverzekering. Alles werd snel en efficiënt afgehandeld. Ook opvolging loopt zeer vlot.
Lief Wuyts
Duidelijk, snel, vriendelijk en nog een goede prijs er boven op.
Rudy jaspers
Ik ben zeer tevreden over de service van Voila. De klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam, zelfs tot het einde! Ik ben echt verrast (maar op een positieve manier) dat Voila ook follow-ups doet met elke klant! Dit is buitengewoon! Bedankt Voila dat je me het gevoel hebt gegeven dat ik het waard ben! Ik raad Voila ten zeerste aan iedereen aan!
Nik Suziana Nik Salleh
Medewerkers die meedenken, en snel oplossingen of informatie bieden. Scherpe prijzen, een aanrader. Zo hoort het. Bedankt
Pascal Wille
Had  een nieuwe autoverzekering nodig en heb de gegevens ingevuld om een offerte te krijgen. Dit ging vlot en er volgde snel feedback. Steeds correcte en snelle reacties gekregen op vragen en heb dan ook via hen een autoverzekering afgesloten.
Chris Op de Beeck

We staan voor je klaar

Voilà adviseert je niet enkel bij het vergelijken en afsluiten.
Ook in geval van schade of andere zorgen staan we
voor onze klanten klaar.

  • Bereikbaar hoe het jou past:
    Email, telefoon, chat en Whatsapp
  • Neutraal advies
  • 24 op 7 bereikbaar voor schadegevallen

Veelgestelde vragen

Is Voilà een makelaar?

Ja, we zijn makelaar. We zijn de online dochter van de grootste Belgische onafhankelijke makelaar. Wij zijn niet gebonden aan een specifieke verzekeraar.

Wat regelen jullie voor mij?

Om te beginnen vergelijken we natuurlijk je verzekering en geven je gepast advies. Wanneer jij wil overstappen, regelen we de paperassen voor jou. En daar stopt het niet. We zeggen je huidige polis natuurlijk ook op. Net zo gemakkelijk. Nadien blijven we de prijzen op de markt voor je in de gaten houden. Plus: als je vragen hebt, zijn we één klik van je verwijderd.

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Als onafhankelijke vergelijker werkt Voilà met een sterke selectie van de betere spelers, met scherpe prijzen. Voorbeelden zijn Allianz, Corona Direct en Aedes.
Bekijk alle vaak gestelde vragen