Gemakkelijk en snel je Autoverzekering vergelijken

Voilà zet samen met Vanbreda polissen van verschillende verzekeraars naast elkaar. Zo wordt vergelijken gemakkelijk en bespaar jij tot 40%.

Vergelijk ondermeer:
Allianz
Aedes
Corona Direct
Ethias
Yuzzu

Alles over de autoverzekering

Verplichte basisdekking

Eigenaars van wagens zijn wettelijk verplicht om een verzekering af te sluiten, de BA-Autoverzekering (Burgerlijke Aansprakelijkheid). Zo is schade die jij aanricht met je voertuig zeker gedekt!

Jonger dan 5 jaar? Omnium!

Tot de vijfde verjaardag van je auto sluit je best een full omnium af. Ook bij een ongeval in fout, wordt de schade aan jouw voertuig terugbetaald. Daarnaast is ook diefstal en stormschade gedekt in de full omnium.

De veiligste opties

Welke verzekering je ook kiest, Voilà raadt je aan om een rechtsbijstand en een bestuurdersverzekering mee af te sluiten. Je zal het je niet beklagen!

Voilà, zo werkt jouw autoverzekering

Vertel ons wat je nodig hebt.

Start je simulatie bovenin deze pagina en selecteer de dekkingen die je wenst.

Bekijk rustig alle voorstellen.

Vergelijk met je huidig contract of aanbod.

Wij doen de rest.

Een antwoord op al je vragen en een duidelijk advies. We vragen daarnaast je nummerplaat aan, zetten je contract over en zorgen voor bijstand bij schade.

Slimme opties bovenop je autoverzekering

1 Bestuurdersverzekering

Ongeval veroorzaakt? Dan wordt de schade aan andere bestuurders en passagiers betaald. Toch belandt je eigen ziekenhuisfactuur in jouw brievenbus. De bestuurdersverzekering dekt ook die kosten.

2 Pechverhelping

Autopech? Dan komt iemand je wagen herstellen of takelen. Bepaalde polissen voorzien ook een vervangwagen of vergoeding van hotelkosten.

3 Rechtsbijstand

Wanneer de boel uit de hand loopt, komt een advocaat op de proppen. Zijn of haar loon en andere gerechtskosten worden dan terugbetaald.

4 Aanhangwagen

Elke chauffeur met een MTM-aanhangwagen van meer dan 750 kg, moet hiervoor een extra verzekering afsluiten.

Daarom kies je voor Voilà...

Als dochter van Vanbreda Risk & Benefits helpt onze jarenlange expertise jou.

We staan 24/7 klaar voor al je vragen.

Neutraal advies en enorm scherpe prijzen.

Geen zorgen!
Wij regelen de overdracht.

Wat onze klanten zeggen

Het Voilà-team heeft mij voortreffelijk geholpen en mijn vragen uitgebreid beantwoord. Dan kregen ze mijn nummerplaat tijdig bij de garage, wat initieel een huzarenstukje was. Vervolgens is de opvolging die ik krijg geruststellend. Het nabellen met de vraag of alles in orde is wordt enorm gewaardeerd.
Bjorn Verhofstede
Na de zoveelste tariefwijziging van mijn vorige verzekeraar ben ik overgegaan naar Voilà. Dit verliep vlot, professioneel en uitermate vriendelijk!
Dirk Fransaert
Ik was op zoek naar een nieuwe autoverzekering. Via de klantendienst van Voila werd ik prima geholpen, en heb ik een goedkope, degelijke nieuwe autoverzekering gevonden
Jan Rottiers
Perfecte begeleiding bij het afsluiten van mijn autoverzekering. Alles werd snel en efficiënt afgehandeld. Ook opvolging loopt zeer vlot.
Lief Wuyts
Duidelijk, snel, vriendelijk en nog een goede prijs er boven op.
Rudy jaspers
Ik ben zeer tevreden over de service van Voila. De klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam, zelfs tot het einde! Ik ben echt verrast (maar op een positieve manier) dat Voila ook follow-ups doet met elke klant! Dit is buitengewoon! Bedankt Voila dat je me het gevoel hebt gegeven dat ik het waard ben! Ik raad Voila ten zeerste aan iedereen aan!
Nik Suziana Nik Salleh
Medewerkers die meedenken, en snel oplossingen of informatie bieden. Scherpe prijzen, een aanrader. Zo hoort het. Bedankt
Pascal Wille
Had  een nieuwe autoverzekering nodig en heb de gegevens ingevuld om een offerte te krijgen. Dit ging vlot en er volgde snel feedback. Steeds correcte en snelle reacties gekregen op vragen en heb dan ook via hen een autoverzekering afgesloten.
Chris Op de Beeck

Onze kennis voor jou

Autoverzekering

Vergelijken, veranderen & besparen

Wat te doen na een ongeval of schade

Vaak gestelde vragen

Toch geen antwoord op je vraag gekregen?
Bekijk hier onze vaakst gestelde vragen, of neem contact met ons op.

Is Voilà een makelaar?

Ja, we zijn makelaar. We zijn de online dochter van de grootste Belgische onafhankelijke makelaar. Wij zijn niet gebonden aan een specifieke verzekeraar.

Wat regelen jullie voor mij?

Om te beginnen vergelijken we natuurlijk je verzekering en geven je gepast advies. Wanneer jij wil overstappen, regelen we de paperassen voor jou. En daar stopt het niet. We zeggen je huidige polis natuurlijk ook op. Net zo gemakkelijk. Nadien blijven we de prijzen op de markt voor je in de gaten houden. Plus: als je vragen hebt, zijn we één klik van je verwijderd.

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Als onafhankelijke vergelijker werkt Voilà met een sterke selectie van de betere spelers, met scherpe prijzen. Voorbeelden zijn Allianz, Corona Direct en Aedes.
Bekijk alle vaak gestelde vragen