Gemakkelijk en snel je Autoverzekering vergelijken

Voilà zet samen met Vanbreda polissen van verschillende verzekeraars naast elkaar. Zo wordt vergelijken gemakkelijk en bespaar jij tot 40%.

Vergelijk ondermeer:
Allianz
Aedes
Corona Direct
Ethias
Yuzzu

Alles over de autoverzekering

Verplichte basisdekking

Eigenaars van wagens zijn wettelijk verplicht om een verzekering af te sluiten, de BA-Autoverzekering (Burgerlijke Aansprakelijkheid). Zo is schade die jij aanricht met je voertuig zeker gedekt!

Jonger dan 5 jaar? Omnium!

Tot de vijfde verjaardag van je auto sluit je best een full omnium af. Ook bij een ongeval in fout, wordt de schade aan jouw voertuig terugbetaald. Daarnaast is ook diefstal en stormschade gedekt in de full omnium.

De veiligste opties

Welke verzekering je ook kiest, Voilà raadt je aan om een rechtsbijstand en een bestuurdersverzekering mee af te sluiten. Je zal het je niet beklagen!

Voilà, zo werkt jouw autoverzekering

Vertel ons wat je nodig hebt.

En kies de dekkingen
die je wil.

Bekijk rustig alle voorstellen.

Vergelijk met je huidig contract of aanbod.

Wij doen de rest.

Een antwoord op al je vragen en een duidelijk advies. We vragen daarnaast je nummerplaat aan, zetten je contract over en zorgen voor bijstand bij schade.

Slimme opties bovenop je autoverzekering

1 Bestuurdersverzekering

Ongeval veroorzaakt? Dan wordt de schade aan andere bestuurders en passagiers betaald. Toch belandt je eigen ziekenhuisfactuur in jouw brievenbus. De bestuurdersverzekering dekt ook die kosten.

2 Pechverhelping

Autopech? Dan komt iemand je wagen herstellen of takelen. Bepaalde polissen voorzien ook een vervangwagen of vergoeding van hotelkosten.

3 Rechtsbijstand

Wanneer de boel uit de hand loopt, komt een advocaat op de proppen. Zijn of haar loon en andere gerechtskosten worden dan terugbetaald.

4 Aanhangwagen

Elke chauffeur met een MTM-aanhangwagen van meer dan 750 kg, moet hiervoor een extra verzekering afsluiten.