Corona Direct

“Diiiirect.” Hoewel hun kikker enkele jaren geleden van het scherm verdween, had deze reclame een stevige impact op de naamsbekendheid van Corona Direct. De directe verzekeraar is bijna een eeuw oud, maar lanceerde zichzelf in 1974 als eerste directe verzekeraar. Hun directe contact met klanten resulteerde in een goede feeling met de markt en de nodige inzichten voor innovatie.

Die innovatie laten hun meer dan 200 medewerkers dan ook graag zien. Corona Direct biedt het immers allemaal: van innovatieve producten zoals de kilometerverzekering tot technologische oplossingen als directe verzekeraar.

Via haar deelnemingen is Corona Direct Verzekeringen verbonden aan Belfius Bank België NV en Belfius verzekeringen NV. Corona Direct is verankerd in een sterke structuur dus waarin je terecht het volste vertrouwen mag hebben.

Waarom kiezen voor Corona Direct?

Corona Direct biedt verzekeringen op vlak van mobiliteit, wonen en familie. Als directe verzekeraar spelen ze naadloos in op de noden van de markt en passen ze hun producten hierop aan.

Autoverzekering bij Corona Direct

 • De originele kilometerverzekering om te besparen
 • Een directe lijn tussen jou en je verzekeraar
 • Correcte premies voor chauffeurs met veel kilometers

Simuleer je autoverzekering

Familiale verzekering bij Corona Direct

 • Schadegevallen tot 25 miljoen euro
 • Een wereldwijde dekking voor je familie
 • Rechtsbijstand inbegrepen in je familiale

Simuleer je familiale verzekering

Corona Direct vergelijken via Voilà

Voilà biedt oplossingen van indirecte en directe verzekeraars. Je kan daarom ook de directe verzekeringsoplossingen van Corona Direct vergelijken met die van andere verzekeraars. Daarnaast kunnen onze klanten rekenen op extra ondersteuning:

 • Persoonlijke ondersteuning door onze adviseurs
 • Een onafhankelijke blik op jouw situatie

Lopende acties:

Tot €400 terug betaald actievoorwaarden

Onder voorbehoud van de voorwaarden van deze actie heeft elke in aanmerking komende nieuwe en bestaande Corona Direct-klant die

 1. (i)  een offerte aanvraagt tussen 13 september 2021 en 15 november 2021 voor één van de volgende verzekeringen: Autoverzekering, Motorverzekering, Woningverzekering, Huurdersverzekering Homie, Familiale verzekering, Hondenverzekering of Uitvaartverzekering
 2. (ii)  intekent op deze verzekeringsaanvraag voor 20 december 2021 en..
 3. (iii) de verzekering dient uiterlijk 12 maanden na ondertekening in te gaan

recht op een terugbetaling (berekend zoals hieronder beschreven) tot een maximum van €400 per verzekeringsnemer.

Om in aanmerking te komen voor de uitbetaling van een bedrag dient de klant te voldoen aan alle actievoorwaarden.

Duurtijd

De actie loopt van 13 september 2021 tot en met 15 november 2021. Corona Direct behoudt zich het recht voor te alle tijden de duurtijd van de actie te wijzigen en/of om de invulling van de actie naar de toekomst toe te wijzigen. Wijziging in deze actie voorwaarden zullen steeds op voorhand aangekondigd worden op de Corona Direct website en/of via email.

Bedrag en betaling

Op 20 december 2021 zal Corona Direct al de ondertekende verzekeringsaanvragen per verzekeringsnemer optellen om het bedrag van de uitbetaling te bepalen. Het bedrag van de betaling is beperkt tot €400 per in aanmerking komende klant. De uitbetaling van de premie gebeurt ten laatste in januari 2022.

Corona nv (RPR BTW BE Brussel 0403 263 939 – IBAN: BE66 0910 1772 3343 – BIC: GKCCBEBB) – De Kleetlaan 7A – 1831 Diegem – Tel.: 02/244.23.23 – www.coronadirect.be Verzekeringsonderneming toegelaten onder nummer 0435 door de Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, B 1000 Brussel

Voorwaarde deelname actie

Deze actie geldt voor in aanmerking komende klanten van Corona Direct. Corona Direct behoudt zich het recht voor om klanten te weigeren in overeenstemming met haar algemene voorwaarden. Corona Direct behoudt zich het recht voor uitbetaling te weigeren of ten onrechte betaalde bedragen terug te vorderen in geval van inbreuken op de actievoorwaarden (bv. frauduleuze deelname aan de actie).

Aanvaarding van de actie voorwaarden

Door deel te nemen aan deze actie, erkent de klant kennis genomen te hebben van deze actievoorwaarden, ze te hebben gelezen, te begrijpen en te aanvaarden.