Ethias

Lopende acties:

Nu het eerste jaar 15% korting op een autoverzekering excl. opties.

Aanbod geldig van 18/11/2021 tot en met 03/01/2022 . De verzekeringnemer geniet een korting van 15% op de premie Burgerlijke Aansprakelijkheid alsook een korting van 15% op alle Omnium-formules. De kortingen zijn van toepassing op de eerste jaarpremie in geval van een nieuw contract of in geval van een vervanging van voertuig.

Ethias: een eeuw oud, maar springlevend

Ethias noemt zichzelf “een partner in jouw leven”, en die slogan is absoluut niet gelogen. De verzekeraar ontstond in 1919 als OMOB en deed begin jaren 2000 verschillende overnames van andere verzekeraars. Zo groeide Ethias uit tot de derde grootste verzekeraar non-life op de Belgische markt.

Hoewel Ethias in 2019 haar honderdste verjaardag vierde, is de honger naar groei en een betere service niet gestild. Die drive resulteerde in verschillende awards voor hun producten en dienstverlening. Vandaag de dag werken meer dan 1.800 medewerkers in het Brusselse hoofdkantoor aan de continue verbetering van hun diensten en verzekeringen voor particulieren en bedrijven.

Waarom kiezen voor Ethias?

Ethias biedt meer dan 25 verzekeringsproducten voor particulieren. Voilà vergelijkt voor jou hun autoverzekeringen.

Autoverzekering bij Ethias

  • Flexibele kortingen op basis van je profiel en rijstijl
  • Een jokersysteem om je verzekeringspremie te beschermen
  • Keuzemogelijkheid tussen een gewone of Engelse vrijstelling

Simuleer je autoverzekering

Ethias via Voilà?

Je kan de Ethias-producten vergelijken via Voilà. Dankzij hun jarenlange samenwerking met ons moederbedrijf Vanbreda Risk & Benefits, kan jij rekenen op de laagste prijs én de service van een onafhankelijke makelaar.

  • Persoonlijke ondersteuning door onze adviseurs
  • Een onafhankelijke blik op jouw situatie