Intentie tot partnership Vanbreda Risk & Benefits – Mediahuis

Vanbreda Risk & Benefits en Mediahuis hebben de intentie om een partnership aan te gaan voor het uitwerken van een digitaal retailaanbod van verzekeringen. Beide partijen hebben de samenwerkingsintentie aangemeld bij de Belgische Mededingingsautoriteit. Zodra dit initiatief meer concreet wordt, wordt hierover verder gecommuniceerd.

Over Vanbreda Risk & Benefits

Vanbreda Risk & Benefits is de grootste Belgische verzekeringsmakelaar en toonaangevend als makelaar en risicoconsultant in de Benelux. Vanbreda Risk & Benefits levert al 80 jaar oplossingen op maat aan bedrijven, publieke en sociale instellingen en zelfstandigen. Naast verzekeringen en risicobeheer, is Vanbreda ook gespecialiseerd in employee benefits. Vanbreda Risk & Benefits bedient meer dan 60.000 cliënten vanuit 15 kantoren in de Benelux. Via het Europese partnership EOS RISQ en het internationale partnership Lockton Global biedt de verzekeringsmakelaar wereldwijd dezelfde kwalitatief hoogstaande dienstverlening aan.

Over Mediahuis

Mediahuis is een van de leidende mediagroepen in België, Nederland, Ierland en Luxemburg en bouwde sinds de oprichting in 2013 een sterk portfolio uit. Als uitgever gelooft Mediahuis onvoorwaardelijk in onafhankelijke journalistiek en sterke en relevante media die een positieve bijdrage leveren voor mens en maatschappij. Vanuit die visie investeert Mediahuis permanent in zijn sterke merken, zowel op papier als digitaal. Met zo’n 4.000 medewerkers (FTE) realiseert de groep een jaarlijkse omzet van ongeveer een miljard euro. Dagelijks voorzien de Mediahuis nieuwstitels miljoenen lezers van nieuws en dit zowel online als via de gedrukte krant. Daarnaast exploiteert Mediahuis in België, Nederland, Ierland en Luxemburg ook een aantal belangrijke classifiedsplatformen, voornamelijk binnen de vastgoedmarkt, de job- en rekruteringsmarkt en de automarkt. In België is de groep eveneens actief op de markt van de radio en regionale televisiemarkt.