Waarom Voilà?
Wij doen het liefst wat jij het meeste haat,
verzekeringen vergelijken.

Wat beloven we je?

1

Makkelijk

Een verzekering zoeken en afsluiten, moeilijk? Dankzij Voilà duurt het amper 5 minuutjes. Jij beantwoordt enkele vragen, wij geven jou een duidelijk en overzichtelijk beeld van verzekeraars die passen bij je wensen en behoeften.
2

Goedkoper

We hanteren een digital-friendly aanpak, waardoor wij kunnen leven met een lage commissie. Het netwerk van Vanbreda zorgt dan weer voor een lage marktprijs. Je betaalt dus geen grote kantoren en dure bedrijfswagens, enkel je verzekering.
3

Betrouwbaar

Voilà is de digitale dochteronderneming van Vanbreda Risk & Benefits, de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar in België. Wij doen het liefst waar jij een hekel aan hebt: verzekeringen vergelijken en schadegevallen afwikkelen.

Voilà zo werkt het

Vertel ons wat je nodig hebt

en kies de dekkingen
die je wil.

Bekijk rustig alle voorstellen.

Vergelijk met je huidig contract of aanbod.

Wij doen de rest.

Wij zeggen je oude polis op. En helpen je de klok rond bij schade.

Aedes

Aedes onderscheid zich op dienstverlening en de wil om eenvoudige producten op de markt te brengen aan een interessant tarief.

Allianz

De Allianz Group is een van oorsprong Duitse verzekeraar. Deze wereldleider is actief in meer dan 70 landen en heeft meer dan 1.000 medewerkers in België.

Corona Direct

Corona Direct is de grootste directe verzekeraar in België met meer dan 220.000 klanten. Doordat alles direct verloopt liggen de kosten voor de consument lager. Corona Direct is gekend voor haar ‘kilometerverzekering’.

Meer over Corona direct

Ethias

Ethias is de vierde grootste verzekeraar van België en heeft als missie om verzekering te vereenvoudigen om u zekerheid, gemoedsrust en vrijheid te bieden.

Meer over Ethias

Yuzzu

Yuzzu is sinds 2019 de nieuwe naam van Touring Verzekeringen. Met 150.000 klanten zijn ze marktleider in directe verzekeringen in België. Als lokale directe verzekeraar én onderdeel van de AXA-groep combineert Yuzzu efficiëntie en slagkracht.