Werken bij Voilà
Een werkgever
zonder zever!

Momenteel zijn we opzoek naar:

Voor spontane sollicitaties of vragen kun je een mailtje sturen naar bieke.van.dessel@voila.be

Arbeidsvoorwaarden – Meer dan salaris

Naast een marktconform salaris, geniet je van een pakket aan extra voordelen zoals hospitalisatieverzekering, pensioenplan, maaltijdcheques,…

Maar er is meer:

Onze medewerkers laten meegroeien met ons bedrijf is een topprioriteit. Je maakt deel uit van een hecht team waarin open en direct gecommuniceerd wordt en we meedenken aan je gezondheid: we voorzien gratis soep en fruit, sportievelingen kunnen met de fiets naar het werk komen of over de middag gaan sporten. Na een verkwikkende douche kan je aan het werk.

Onze waarden: Voilà

Onze waarden hebben we gekoppeld aan onze bedrijfsnaam.
Eenvoudig om te onthouden waarvoor we staan.

Vernieuwend

We willen en nieuwe wind brengen binnen de verzekeringswereld en wat een complexe materie lijkt eenvoudiger maken. Dit is een verhaal dat nooit af is. We zullen continu op zoek blijven naar verbeteringen en innovaties en hierin verder investeren.

Ontwikkelen

We investeren in de groei en ontwikkelingsmogelijkheden van onze medewerkers. We zijn er namelijk van overtuigd dat enkel door goed opgeleide en continu bijgeschoolde medewerkers we de groei van het bedrijf kunnen realiseren.

Inlevingsvermogen

Als werkgever willen we ons inleven in de situatie van elk van onze medewerkers en daar gepast op inspelen. We verwachten van onze medewerkers wel dat zij zich inleven in de strategie van het bedrijf en zich soepel en collegiaal opstellen.

Luistervaardig

Een goede service begint met het luisteren naar onze klanten. Het is onze ambitie om voor al hun vragen, kleine of grote problemen een oplossing te vinden. Daar doen we het tenslotte voor. Tevreden klanten!

Actiegericht

Niet voor niets is ons motto – geen gezever. We willen het verschil maken en snel op de bal spelen in alle mogelijke omstandigheden. Daarbij hoort een pro-actieve en oplossingsgerichte aanpak.