Voilà,
dat zijn wij!

Voilà is de digitale dochteronderneming van Vanbreda Risk & Benefits, de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar in België. Wij doen het liefst waar jij een hekel aan hebt: verzekeringen vergelijken en schadegevallen afwikkelen.

Het Voilà team

Szymon Jasinski

Szymon Jasinski

Chief klantcontact

Heeft een ongezien geduld en blijft zelfs in de moeilijkste situaties kalm en klantvriendelijk. Na enkele stages in agentschappen van P&V Verzekeringen startte hij als relatiebeheerder bij Voilà. Szymon staat graag achter zijn kookpotten of in de vertrekterminal van de luchthaven. Want hoe verder hij kan reizen, hoe gelukkiger hij wordt.
Stephane Vermeiren

Stephane Vermeiren

Chief Voilà

Is recht voor de raap en consumentenkenner in hart en nieren. Als gewezen CEO van Rabobank.be leidt Stephane nu Voilà. Daarnaast vind je hem vaak terug in een museum. En ook een goed toneel- of operastuk weet Stephane te smaken.
Peggy Van Noten

Peggy Van Noten

Chief klantcontact

Kennen we vooral als een klantvriendelijke en uiterst professionele collega, zowel telefonisch als via e-mail. Na één decennium in de bankenwereld en een ander decennium als relatiebeheerder in de verzekeringswereld, ondersteunt Peggy nu de klanten van Voilà. Tenzij ze natuurlijk een nieuw gerecht tevoorschijn tovert of op de fiets zit.
Mariska Poiesz

Mariska Poiesz

Chief klantcontact

Is de avontuurlijke duizendpoot die onze klanten op één zet en ons support team de weg wijst. Ze kwam bij Voilà terecht na enkele jaren bij Marsh, Aon & Yuzzu. Daar stuurde ze teamleden aan en wist ze klanten op hun wenken te bedienen. Na haar uren duikt ze gepassioneerd in de wereld van aquascaping of hangt ze al boulderend in de lucht.
Marc Staut

Marc Staut

Chief innovatie

Denkt altijd in oplossingen en kansen, met de gebruiker in het achterhoofd. Met zijn ervaring als channel manager bij Argenta zorgt Marc voor de innovatie bij Voilà. En voor de perfecte koffie, met zijn reputatie als volleerd barista.
Nordin Arbi

Nordin Arbi

Chief klantcontact

Vooraleer Nordin het Voilà-team versterkte als klantvriendelijke, leergierige en oplossingsgerichte relatiebeheerder, loste hij de bancaire vragen van Argenta-klanten op. Nordin haalt zijn energie uit toffe samenwerkingen, efficiënte communicatie, zwemsessies tijdens het weekend en af en toe een stevige thriller.
Canan Poyraz

Canan Poyraz

Chief klantcontact

Deed ervaring op als adviseur en klantenbeheerder in de energiesector. Canan draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en houdt dan ook van een tof gesprek. Na de werkuren schildert ze portretten en bakt ze zelf taarten. Logisch dat ze altijd zo vrolijk rondloopt!
Bieke Van Dessel

Bieke Van Dessel

Chief HR

Bouwt continu aan de sfeer op ons kantoor. Bieke klopte bij ons aan na haar carrière als HR-Director bij Cigna. Sindsdien maakt ze het mooie weer en creëert ze de aangename werkomgeving waarin wij elke dag mogen vertoeven. De energie hiervoor? Die haalt ze uit haar jogsessies, concerten, opera’s, tentoonstellingen of een goed boek.
Bart Van Zeebroeck

Bart Van Zeebroeck

Chief product

Beschikt over de unieke combinatie van een creatieve geest en analytisch inzicht. Hij kwam bij Voilà terecht na meer dan 20 jaar bij Corona Direct Verzekeringen. Als Head of Product brengt hij Voilà naar een hoger niveau met innovatieve en creatieve ideeën. Die krijgt hij tijdens één van zijn loopsessies op vrije momenten
Arjen Klijs

Arjen Klijs

Chief marketing

Maakt de zaken voor de klant graag zo helder en eenvoudig mogelijk. Na zijn passage bij mobiliteitsspeler Mobly zet Arjen nu ook Voilà online op te kaart. En wat weinigen weten: hij is zelfs landskampioen geweest in onderwaterhockey.
Misschien  jij wel?

Misschien jij wel?

Rising star

Het team van Voilà groeit in rap tempo. Kom jij ons versterken? Bekijk alle onze openstaande vacatures of doe een open sollicitatie.