Yuzzu verzekeringen

De naam Yuzzu klinkt misschien als een recente speler op de verzekeringsmarkt, maar is eigenlijk ed nieuwe naam van Touring Verzekeringen. Klanten van Yuzzu kunnen hierdoor rekenen op meer dan 20 jaar ervaring van de directe verzekeraar. Hierdoor kan jij rekenen op een goed tarief én een efficiënte dienstverlening.

Sinds 1996 werd hun aanbod uitgebreid met directe auto-, motor- en woningverzekeringen, waar al meer dan 150.000 Belgen op vertrouwen. Vandaag werken meer dan 150 mensen op het hoofdkantoor in Brussel aan de verdere groei van Yuzzu, wat onderdeel is van de Franse Axa-groep.

Waarom kiezen voor Yuzzu?

Yuzzu is dé Belgische marktleider op vlak van directe verzekeringen. Dat betekent ook dat ze sterke voorwaarden en een goede service kunnen bieden. Toch gaan de voordelen van Yuzzu verder dan die 2 factoren.

Autoverzekering bij Yuzzu

  • Korting voor mensen die weinig kilometers afleggen
  • Gratis takelen na een ongeval
  • Vlotte schaderegeling na een ongeval

Simuleer je autoverzekering

Yuzzu vergelijken via Voilà

Voilà vergelijkt zowel indirecte als directe verzekeraars. Je kan dus ook bij ons terecht om de oplossingen van Yuzzu te vergelijken met die van andere verzekeraars. Daarenboven bieden we nog verschillende extra’s voor al onze klanten:

  • Persoonlijke ondersteuning door onze adviseurs
  • Een onafhankelijke blik op jouw situatie

Vergelijk de autovezekering van Yuzzu.